381 (0)11 26 20 817

Dentalni turizam

NEKA OSMEH BUDE VAŠA NAJLEPŠA USPOMENA IZ SRBIJE

Idealan spoj putovanja, odmora i unapređivanja svog oralnog zdravlja je upravo dentalni turizam. Za razliku od ostalih zamalja Evrope i Sveta, odnos cena-kvalitet je daleko povoljniji. Stoga se sve vise ljudi odlučuje za ovakav vid turizma.

Turizam

Sve je obezbeđeno na jednom mestu, razgledanje istorijske i kulturne baštine, obilasci grada i znamenitosti. Po dolasku dobijate besplatan pregled stomatologa specijaliste i plan terapije, nakon toga se zakazuju termini u skladu sa Vašim vremenom boravka.

Profesionalna usluga

Stomatološka usluga je na visokom nivou koriste se savremeni materijali renomiranih kompanija(Straumann, Nobel Biocare, 3M, Ivoclar, GC, Ultradent, Septodont) koji su u klinickoj praksi u ordinacijama širom Sveta. Kontinuirana edukacija i znanja sticana u inostranstvu omogućuju nam rad i kod najsloženijih zahvata. Stalni konsultanti iz svih specijalnosti stomatologije su redovni profesori stomatološog fakulteta univerziteta u Beogradu.

Smeštaj

Stomatološka ordinacija Proestetik u saradnji sa hotelima u Bogradu, obezbedila Vam je veoma povoljan smeštaj za vreme boravka u gradu. Za veće radove smeštaj je besplatan. Lista hotela sa kojima sarađujemo:

 

Beograd

Grad kome se sa radošću stremi...

Smešten na ušću Save u Dunav, Beograd je jedan od najstarijih gradova u Evropi, značajno drumsko i železničko čvoriste, a takođe i međunarodno rečno i vazdušno pristanište i telekomunikacijski centar. Beograd kao Singidunum, „grad Singa", dačkog plemena koje su u III veku pre Hrista nasledili Kelti. Као „Beli grad", kako su ga nazvali u VI i VII veku doseljeni Sloveni, dok prvo pisano svedočanstvo о gradu sa imenom „Beograd" potiče već iz 878. godine... Današnji kompleks Beogradske tvrđave, kao svojevrstan muzej burne istorije grada, sastoji se iz Gornjeg grada, Donjeg grada i parka Kalemegdan otuda i njegov turski naziv: kale — tvrđava i megdan — роlје. 

Beograd kao luka, kao pristanište na ušću Save u Dunav, za koga Konstantin Filosof piše da je to onaj zagonetni biblijski Fison (Postanje 2,11) — jedan od četiri rajske reke. Dunav Beogradu donosi Štrausovu inspiraciju sa duhom Srednje Evrope, dok Sava čuva tajne alasa i boema Deroka i Mike Alasa, proživljavajući sa svojim splavovima neko novo vreme... Sa mostovima Beograd nije više samo Balkan, on postaje grad koji skuplja iskustva različitih kultura.

Beogradski život је zaljubijivanje i avantura, izlasci, sastanci i rastanci, romantika i patetika, strast i mladost, žurba kroz saobraćajnu gužvu. Svoje graditeljske i rušiteljske tragove u istorijskom trajanju Beograda ostavili su Ke1ti, Rimska i Vizantijska imperija, srednjovekovna Ugarska, Osmansko Carstvo, Habsburška Monarhija, Srbi i „Jugosloveni". Beograd kao splet sokaka, tamnih ulicica i laguma, kaldrma i makadama, ograda i kućeraka — starina koje se ponekad dostojno ne uvažavaju. Nalaze se svuda, za mnoge neprimetni, među zgradama i soliterima, bulevarima i parkovima i podsećaju da je Beograd nekada bio, pored utvrđenja, i varošica i varoš i kasaba... Beograd kao staro koje beži od zaborava i kao novo kome se sa radošću stremi... 

FacebookTwitterGoogle+Share
EnglishGermanItalySerbia