381 (0)11 26 20 817

Estetska stomatologija

Keramičke fasete (Veneers)

Teško je nasmejati se slobodno, čak i ako to želimo, ako su nam zubi nepravilni ili su izgubili svoju prirodnu belinu. Ako je to vaš problem, keramičke fasete (odnosno eng. veneers) mogle biti dobro rešenje za vas. Iako ni jedan oblik terapije estetske stomatologije ne može zameniti dobru oralnu higijenu, keramičke fasete postavljene na vaše prirodne zube mogu jednostavno popraviti i ulepšati vaš osmeh i vaše samopouzdanje.

Keramičke fasete ili viniri su tanke ljuspice napravljene od keramike, kojima se prekrivaju oštećeni, prebojeni i nepravilni zubi. Ova tehnika ima nekoliko prednosti u odnosu na ostale: keramika je otporan materijal koji je bojom, translucencijom i otpornošću jako sličan zubnoj gledji. Keramičke fasete mogu efektno estetski zatvoriti prostore izmedju zuba, produžiti i preoblikovati zube, prekriti mrlje i diskoloracije. Pre izrade svakog rada pacijent ima priliku da sam učestvuje u kreiranju svog budućeg osmeha u saradnji sa našim timom ili taj deo posla mozemo prepustiti kompjuterskoj tehnici. Naša stomatološka ordinacija koristi najsavremenije metode prikaza budućeg osmeha.

Najbolji kandidati za postavljanje keramičkih faseta su osobe koje održavaju dobru oralnu higijenu, žele poboljšati izgled svoga osmeha, dobro su obaveštene oko kvaliteta i estetike rezultata terapije, i imaju realna očekivanja.

Google+
EnglishGermanItalySerbia